Bosna i Hercegovina, istok ili zapad?

29.04.2022.


Dragan Čović podupire predsjednika Milanovića koji je u sukobu sa premijerom Plenkovićem a ovaj je opet u dobrim odnosima sa onim prvim. Raspudić se slaže sa izjavama Milanovića tako da desnica u RH podupire predsjednika kojeg je izabrala ljevica. Ljevica, valjda zbog straha da će izgubiti naknadu za odvojeni život, ostala zbunjena jer je njihov pulen Milanović izdao sveta načela pa sad ne znaju lijevo ili desno, e to se desilo i jadnom tovaru u jednoj poznatoj priči.
Ima toga još, tako predsjednik Milanović ne da Finskoj i Švedskoj da uđu u NATO dok se izborni zakon u BiH ne prilagodi na način da dragi vođa uvijek bude hrvatski član predsjedništva ili onaj koga on i HDZ namjesti. U Saboru RH svi u glas zagovaraju treći entitet i tako podupiru nešto što niti u najgorim vremenima ne bi palo na pamet ni najeminentnijim diktatorima, jer, da samo malo promislite, najveći dio Hrvata ne bi bio u tom entitetu, i vjerujte, kako vi volite kazat, u političkom Sarajevu od nekih biste imali potporu za ovakve sulude ideje. Prošla su ta vremena kada se BiH krojila na salvetama, mjerila i dijelila u fildžanima.
Bosanski lonac poznato je jelo sa ovih prostora ali ovo što kuha predsjednik Milanović sa sušefom Draganom a u suradnji sa gore navedenim pomoćnim kuharima je nešto što ni pas s maslom ne bi pojeo.
U Hrvatskoj, posljednjih dana sve češće je u opticaju riječ pomilovanje, sve vas zajedno, iskreno od srca molim, pomilujte najprije nas i nemojte se, još vas jednom molim, na ovakav način boriti za interese Hrvata u Bosni i Hercegovini. Od prevelike brige sve nas je manje i manje a neki su sve bogatiji i bogatiji, na čijoj ste strani!
< Najnovije >