Izbori su blizu, licemjerne ulizice podilaze narodu za glas!

23.07.2022.


Jučer su stranke članice HNS-a, na čelu sa HDZ-om, „osudile“ podizanje međunacionalnih tenzija u Bosni i Hercegovini, obrazlažući neprihvatljivim da u vremenu jedne od najvećih kriza u povijesti čovječanstva, agresije na Ukrajinu, kao da nismo imali 2. svjetski rat pa i rat na našim prostorima, zazivaju sukobe u Bosni i Hercegovini. Samo nekoliko dana ranije mogli smo čuti izjave o tome kako je potrebno graditi dijalog i povjerenje između Hrvata i Bošnjaka, jesu li te namjere iskrene ili je i ovo dio predizborne kampanje!

Ovo nije dovoljno pa idu i dalje, kako je BiH kao nikada prije potreban mir i stabilnost, te napredak prema euroatlantskim integracijama. Jesmo li zaboravili da su glasali protiv svih zakona neophodnih za dobivanje kandidacijskog statusa za pristupanje EU, te nas tako još više udaljili o EU integracija, a traže novu šansu da na vode u suprotnom smjeru!

Dok Rusija, Republiku Hrvatsku stavlja na popis neprijateljskih zemalja vjerni sljedbenici i gospodin Čović liju krokodilske suze za Ukrajinom a za Rezoluciju o osudi ruske agresije objeručke su glasali protiv, da se i noge broje i njih bi dizali!

Kako priopćenje ne bi bilo bez licemjerja dodali su i navodnu brigu za Hrvatima Tešnja, Vareša i Srednje Bosne. Što nam to govori, da se izbori približavaju, pa tako treba podilaziti narodu, bar onome što je još malo ostao. Što više njihove brige, Hrvata je sve manje na ovim prostorima! E, kao da se nismo naslušali svih ovih izbora identične priče a sve samo sa jednim ciljem i porukom „birajte nas jer mi smo učinili sve da nama bude bolje, vama smo osigurali putovnice tako da bolje sutra možete tražiti u EU, sa nama u EU nećete nikada“, jasna je poruka licemjernih kadvanista.
< Najnovije >