Nitko nije kriv dok mu se ne dokaže, pa dajmo im prigodu da se brane!

07.06.2022.


Hrvatska stranka BiH, nebrojeno puta do sada, tražila je da Visoki predstavnik u BiH nametne sve odluke i rješenja koja će Bosnu i Hercegovinu približiti pa i uvesti u euroatlantske integracije a nakon časno obavljenog posla može da zatvori ured OHR-a.

Vjerujem da gospodin Schmidt nije sretan što on, a ne domaći političari, mora donositi i nametati ovakve odluke kao što je financiranje Središnjeg izbornog povjerenstva ali gospodine Schmidt ako ne može drugačije nastavite sa nametanjem odluka, građani Bosne i Hercegovine biti će vam zahvalni.
Uvođenjem sankcija, od strane SAD, za podrivanja Dejtonskog mirovnog sporazuma i promoviranja vlastitih interesa domaćim zvaničnicima je gotovo postala svakodnevnica. Nitko od domaćih sudskih vlasti ne poduzima korake da se smjene oni protiv kojih su uvedene sankcije. Kako je moguće da u foteljama sjede oni koji su pod sankcijama, postoji li opasnost od nastavljanja i ponavljanja njihovog (ne)djela zbog kojeg su završili na listi.

Ako prijateljske SAD raspolažu informacijama, temeljem koji su na listu stavili visoko pozicionirane političare, kojima ih optužuju da podrivaju Dejtonski mirovni sporazum u cilju promoviranja vlastitih interesa, gospodine Schmidt preuzmite te informacije u najboljem interesu svih građana BiH i zabranite rad svima koji su na listi a zbog opasnosti da bi BiH mogla trpi još i veću štetu i posljedice ako ostanu na svojim pozicijama. Nitko nije kriv dok mu se ne dokaže pa dajmo im prigodu da na sudu brane svoju čast ali ne iz fotelja u kojima sjede.
< Najnovije >