Ne um u Neumu!

01.02.2022.


Posljednjih dana slušamo o neuspjehu pregovora u Neumu a neki to pokušavaju proglasiti i katastrofom. Prestanite plašiti građane i učinite ono za što su vam dali mandat!

Nisu neuspjeli pregovori oko izmjena izbornoga zakona katastrofa, što se drugo moglo očekivati od korumpiranih političara nego da prirede još jednu predstavu za javnost i da jedni druge optužuju a zapravo je katastrofa da su građani slijepo vjerovali ovima na vlasti i krajnje je vrijeme da se to promijeni.

Međunarodnu zajednicu pozivamo da obustavi sve pregovore sa korumpiranim političarima i strankama koje nam svaki put pred izbore prirede igrokaz kao da ovakav izborni zakon nismo imali posljednjih nekoliko izbornih procesa, ali eto baš sada, kada im se ljuljaju fotelje, to je ključno pitanje. Ako je moto stranaca neka svi budu podjednako nezadovoljni, proširite krug sankcioniranih! Kada se riješimo korumpiranih političara riješit će se veliki broj problema koji sada izgledaju ne rješivi.

Oni koji postavljaju pitanje da li će Hrvati izaći na izbore ili će ih bojkotirati trebaju znati da je to pogrešna teza, izbore mogu bojkotirati samo stranke koje to žele, jer su stjerani u kut. Budite uvjereni da će Hrvati izaći na naredne izbore, odnosno na referendum za opstanak.

Izbori 2022. godine, nisu samo izbori nego je to referendum, referendum da li ćemo ostati i opstati ili ćemo kao i do sada napuštati ove prostore a ostajat će stari i nemoćni. Izađite na referendum i recite NE !
< Najnovije >